Ако и вие сте от хората, които са опитали всякакви

...
Ако и вие сте от хората, които са опитали всякакви
Коментари Харесай

Пет начина за бързо отслабване

Ако и вие сте от хората, които са пробвали всевъзможни диети и нищо не оказва помощ за събаряне на насъбраните килца, то има решение. Ето 5 метода за бързо намаляване:

Намелете солта

Една от аргументите, заради която не можете да свалите непотребните килограми, може да е огромното количество сол, което приемате. Солта е виновна за задържането на вода в организма и оттова за трупането на килограми.

Намелете количеството сол и резултатите няма да закъснеят.

Пийте по-малко газиране питиета

Безалкохолните газирани питиета са сладки и приятни. Много е елементарно човек да се пристрасти към тях. Истината обаче е, че може да не сваляте килограми тъкмо поради несъразмерното количество газирани питиета, които пиете всекидневно. Чрез тях приемате огромно количество захар и си добавяте спомагателни калории към менюто.
 газирани питиета NOVA
Наспивайте се добре

Понякога е невероятно да се наспиваме добре при забързания метод на живот, който водим. Това не е по никакъв начин здравословно и с цел да си набави нужната сила, тялото ви непрекъснато желае храна. Затова опитвайте да спите най-малко 7- 8 часа всяка нощ.-->

Храни, които потискат апетита

Ако имате огромен вкус, а желаете да отслабнете, без да се лишавате от храна, яжте естествени храни, които потискат апетита – яйца, грейпфрути, сурови ядки, черен шоколад, ябълки и овесена каша.
 диета Thinkstockphotos
Ходете на сауна

Редовното вървене на сауна ще ви помогне да ускорите процеса на намаляване. Когато тялото се загрее, то стартира да работи по-интензивно посредством потта, която отделя. Чрез потенето тялото ви се отървава и от непотребното количество сол, която се е натрупала.
 намаляване Thinkstockphotos

И още:

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР