Ако днес денят ви поднесе изненади, неочаквани събития, вие няма

...
Ако днес денят ви поднесе изненади, неочаквани събития, вие няма
Коментари Харесай

Зодиак: Лъвът избягва затруднения, телецът мени настроения

Ако през днешния ден денят ви сервира изненади, непредвидени събития, вие няма да сте подготвени за тях. Затова постоянно би трябвало да сте проведени и в подготвеност. Способността да се адаптирате към събитията и да променяте проектите и тактиките на държание ще ви бъде от изгода. От друга страна, нехармоничният аспект на Юпитер и Луната през втората половина на деня покачва емоционалността, егоизмът нараства. Подсилва се непредсказуемостта заради непредвидени условия. Напрежението сред Юпитер и Луната може да понижи шанса. По това време би трябвало да внимавате, когато пътувате, изключително надалече. По-добре е да отложите значимите каузи, най-много свързани с посещаване на институции.

Овен

Днес ще желаете вие да командвате парада, тъй като все ви се коства, че другите не вършат както би трябвало нещата. Това обаче не постоянно е рационално и може да изостри връзките с близките. Избягвайте да се бъркате в непознати работи и не участвайте в злословия.

Телец

Настроението ви ще се трансформира прекомерно постоянно, повода може да е вашата променчивост и неспокойствие. Бъдете нащрек, тъй като в този момент сте способни да притегляте двусмислени обстановки към себе си.

Близнаци

Днес звездите могат да ви поднесат щастлива случайност, в случай че сте малко по-предприемчиви и инициативни. Проявете креативност или направете нещо, което от дълго време желаете да извършите. Пазете се от недоброжелатели, те могат да се крият зад маската на привлекателност.

Рак

Днес може нещо да предизвика вашите съмнения. Не оставяйте мрачните мисли да се въртят в главата ви. Опитайте се да се отпуснете - това ще ви помогне да хармонизирате връзките си с близките и ще ви помогне да се почувствате по-спокойни.

Лъв

Хороскопът ви за през днешния ден дава обещание удобен ден, с цел да осъществите проектите си и да избегнете усложнения. Вероятни са освен непредвидени неща, само че и приятни срещи с хора, които от дълго време не сте виждали.

Дева

Днес внимавайте какво предприемате и не бързайте с изводите - те надали ще бъдат доста правилни. Денят е деен, тъй че е добре да се погрижите за подреждането на нещата в дома, офиса, бюрото, документите.

Везни

Днес може да съберете нови усещания. Ще имате креативно ентусиазъм. Може би ще откриете нови хоризонти в личния си двор. Станете стопанин на този ден и не позволявайте на никой различен да ви постанова свои правила. Играта е единствено ваша.

Скорпион

Опитайте се да извършите живота си по-колоритен, намерете нови източници на ентусиазъм, внесете нотка на несигурност в нормалната конюнктура - оставете всичко да работи за вас. Чудесен миг за кокетничене.

Стрелец

Денят се обрисува за множеството от вас да е спокоен и удобен за решение на всевъзможни проблеми и въпроси. През цялото време настроението ви ще е ужасно, в случай че сами не си докарате неприятности с недомислени дейности.

Козирог

Добър ден за смели дейности и решения, само че разчитайте най-вече на себе си. Ще сте изпълнени с ярки хрумвания. Хороскопът ви поучава да проявявате повече интензивност и самостоятелност при решаването на всевъзможни въпроси.

Водолей

Днес бъдете дейни - ще се справяте с лекост с съвсем всички компликации и проблеми. Преди обяд бъдете деликатни, с цел да не пропуснете значима информация. Вслушвайте се в препоръките на другите, само че не ги следвайте безусловно.

Риби

Можете да поставите нещата си в ред. Днес ще можете да вършиме всичко с особена лекост. Не планирайте да вършите доста задания за първата половина на деня – вероятни са изненади, които могат да трансформират вашите проекти.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог, tribune.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР