Ако бях служебен министър, не бих направил толкова промени на

...
Ако бях служебен министър, не бих направил толкова промени на
Коментари Харесай

Емануил Йорданов за скандалите в МВР: Когато една вода не се движи, се превръща в блато

Ако бях длъжностен министър, не бих направил толкоз промени на управителни постове, с цел да може идващият министър да подреди по този начин нещата, че да може да работи. Хубаво е индивидът, който е на върха на една система, да има на кого да се опре в работата си. Това сподели в предаването " Денят онлайн " по NovaNews някогашният министър на вътрешните работи Емануил Йорданов във връзка подхванатите от служебния министър на вътрешните работи Иван Демерджиев всеобщи смени на полицейски шефове.

Не познавам нито заменените, нито тези, които са назначени, само че мисля за това по какъв начин може да се обезпечи на един нов министър да стартира работата си. Там е доста тежко, кабинетът на министъра на вътрешните работи е най-прекият път за излаз от политиката, съобщи Йорданов, представен от novini.bg.

Попитан за разразилите се в последно време кавги към Министерство на вътрешните работи, като този с полицейския чадър над Георги Семерджиев, обвинен за злополуката на столичния бул. " Черни връх ", при която на 5 юли починаха две млади дами, някогашният вътрешен министър уточни: " Когато една вода не се движи, се трансформира в тресавище. Когато едно управление на Министерство на вътрешните работи е ръководено по най-безобразния метод в последните 10 година, резултатът се вижда през днешния ден ".

По думите му всеки министър на вътрешните работи би трябвало да се управлява само от мисълта за по-добро действие на министерството.
Емануил Йорданов разяснява и тестването на чиновниците на Министерство на вътрешните работи за опиати.

Полицаите не би трябвало да се тестват като посетители на нощни заведения, а директните им ръководители да имат наблюдения над тях и да се вземат ограничения. Всеки човек, който управлява хора, би трябвало да е осведомен с техните привички и тяхното имотно положение, с цел да се приключва в зародиш всяко едно нарушаване, съобщи Йорданов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР