Ако асцендентът ви е Козирог, то вие сте свикнали да

...
Ако асцендентът ви е Козирог, то вие сте свикнали да
Коментари Харесай

Житейската съдба на асцендент Козирог

Ако асцендентът ви е Козирог, то вие сте привикнали да получавате всичко, което си поставите за цел. Волята за триумф е водеща, в композиция с неизменност и прецизна поредност.

За хората с асцендент Козирог са типични спокойствието и уравновесеността. Те преследват фантазиите си прецизно и до край.

Дори нещо да наподобява непостижимо, те са склонни да му посветят години, до момента в който най-после не се получи. Тази им целенасоченост на моменти ги въвлича в неправилни направления, само че щом са се заели, те не разрешават нищо и никой да ги разубеди в правотата им.

На моменти хората с този асцендент са фаталистично настроени. Те умишлено утежняват обстановката, с цел да ѝ придадат нужната съвестност. Често са неудовлетворени от живота, най-много заради неспособността си да се отпускат.

Хората с асцендент Козирог рядко оставят нещата неизяснени. Те се възползват от всяка предоставена им опция, като се стремят да изградят нещо към себе си. Това е техният житейски път – постигането на нещо стойностно.

 Успех

Стремят се да реализират задачите си мъчно, защото считат лесният път за лекомислен. Типична за тях е склонността да си задават фундаментални житейски въпроси, изключително такива, свързани с подсигуреното им бъдеще.

В житейският им път постоянно им се постанова да вземат крайни избори и решения. Сред най-тежките е изборът сред кариерата и фамилията. Основно в живота им става най-често кариерата и статусът, който са постигнали посредством нея.

В фамилията, в случай че съумеят да съградят такова, заемат водеща позиция. Всички разчитат на тях освен финансово, само че и за разрешаване на всевъзможни битови и персонални проблеми.

Ако сте с асцендент Козирог, то евентуално сте извънредно взискателни към себе си. Често и несправедливо се подценявате. Имате построен имидж на съществени, поредни и работливи хора, което ви прави подобаващи за всяка една позиция.

Ограниченията и жертвите, които вършиме в живота си, се увенчават с триумфи. Когато не съумеете да постигнете нещо обаче, ставате фриволни и спонтанни.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР