Агенцията за недвижими имоти Barnes публикува класация на градовете, в

...
Агенцията за недвижими имоти Barnes публикува класация на градовете, в
Коментари Харесай

Най-привлекателният град за богаташите

Агенцията за недвижими парцели Barnes разгласява ранглиста на градовете, в които са продадени най-вече недвижими парцели на свръх богати фамилии (бел.ред. чийто капитал надвишава 1 млн. USD). За целия свят техният брой е 265 000 души.
Независимо от политическите разтърсвания, продължаващи повече от година – митингите на „ жълтите жилетки” и стачката на транспортните чиновници, Париж държи първото място в класацията. Половината от парцелите, купени от задгранични вложители, са на цена над 1.5 млн. USD и са от американци. Те нормално са много взискателни във връзка с заобикалящата среда.

„ Докато държавното управление и медиите не транслират информацията за обстановката във Франция зад Океана, американците за запазят своята обвързаност към Франция и в частност към Париж. Американците ценят „ селския дух”, доколкото им е забавна историята на района, в който имат намерение да живеят”, споделя Жан-Кристоф Туе, общоприет шеф на Barnes United States.

„ Париж завоюва от Брекзит – от ниските налози, а също и от положителната икономическа среда. Той стана изключение в света – покупко-продажбите и цените порастват четвърта поредна година”, споделя Тибо дьо Сен Венсан, президент на Barnes.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР