Агенция „Пътна инфраструктура“ стартира обществена поръчка за избор на изпълнител

...
Агенция „Пътна инфраструктура“ стартира обществена поръчка за избор на изпълнител
Коментари Харесай

АПИ обяви обществена поръчка за мост над р. Бели Осъм

Агенция „ Пътна инфраструктура “ започва социална поръчка за избор на реализатор за построяването на нов мост над река Бели Осъм в гр. Троян и пътна връзка за Троянския манастир и Орешак.

Целта е директният трафик да се изнесе от центъра на града и да минава през източния му край, оповестяват от АПИ. Проектът ще се извърши със средства от бюджета на организацията по стратегия „ Ново строителство “. Индикативната стойност е 2,2 млн. лева без Данък добавена стойност.

Предвижда се построяването на нов мост над река Бели Осъм в град Троян и строителство на пътна връзка сред път II-35 Троян - Ловеч и път III-357 Троян – Орешак. Новото оборудване ще бъде с дължина 43,2 метра. Ще се рехабилитират и 100 метра от съществуващия път II-35 Троян - Ловеч. Отсечката е при входа на Троян и съответствува с улиците „ Васил Левски “ и „ Крайречна “ в града.

Индикативният период за осъществяване на строителните действия е 12 месеца. Кандидатите могат да подават предложения си до 17:30 ч. на 11 декември 2017 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР