Агенция Пътна инфраструктура“ обещава да пусне за движение пътен възел

...
Агенция Пътна инфраструктура“ обещава да пусне за движение пътен възел
Коментари Харесай

АПИ пуска движението и при пътния възел „Ребърково“, но за кратко

Агенция „ Пътна инфраструктура “ дава обещание да пусне за придвижване пътен възел „ Ребърково “ по обяд. Той е част от скоростното трасе сред Мездра и Лютидол, което бе отворено краткотрайно преди по-малко от месец. Тогава обаче въпросният пътен възел остана затворен, а жителите на обитаемоте места от района бяха принудени още веднъж да минават през обходни направления.

В момента се правят довършителни работи по пътната връзка, инсталират се нужните пътни знаци за краткотрайната организация на придвижване и незабавно откакто приключат всички действия, гарантиращи сигурността, ще се пусне придвижването “, твърдят от АПИ.

Движението по пътния възел, който се явява бърза връзка за жителите от Ребърково, Лютиброд, Зверино, Елисейна и останалите обитаеми места с новоизграденото скоростно трасе, ще се прави с ограничаване на скоростта до 50 км/ч. Това се постанова, защото действително инфраструктурният обект към момента се води градеж, защото няма публикуван акт 16.

Като причина за отрязания достъп на хората до обновеното скоростно трасе от АПИ посочваха, че би трябвало да бъдат осъществени довършителни действия. Въпросният пътен възел обаче няма да е отворен за дълго, защото скоро се чака ново затваряне, с цел да продължи построяването на тежките сектори сред Лютидол и Новачене, както и двата пътни възела при Дърманци и Мездра. От АПИ споделят, че това най-вероятно ще стане „ напролет, откакто бъдат издадени нужните позволения за градеж “. 
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР