Аферата Nexo, която вече се превърна в международен скандал, буквално

...
Аферата Nexo, която вече се превърна в международен скандал, буквално
Коментари Харесай

Удар на Narod.bg: Аферата Nexo уби кабинета на Корнелия, отиваме на избори по Великден

Аферата Nexo, която към този момент се трансформира в интернационален скандал, безусловно умъртви другояче изцяло вероятния кабинет с третия мандат на Корнелия Нинова. Въпреки напъните и кардиналните сделки, на инат на съвсем ясния състав на държавното управление, такова няма да има, разкри единствено пред Narod.bg източник от „ Дондуков “ 2.

Причината е, че който и да вземе властта, ще би трябвало да стартира детайлно следствие на криптоизмамниците в Nexo и да се вземе държавническо решение по какъв начин да се действа по абсурда, който унищожава така и така пробитото добро име на България.

Нашият осведомител е безапелационен, че всички огромни политически играчи са уязвими и не желаят да проверяват милиардерите от пирамидата, тъй като освен Демократична България е получавала пари от криптоархонтите в Nexo. Говори се за трансфер на тлъсти суми и към представители на ГЕРБ, Българска социалистическа партия, даже към свърхбогатите в Движение за права и свободи.

Реклама

По рано-днес тарторът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи, че хунтата няма да поддържа кабинета на социалистите, с което удостовери нашата информация за заверата.

Именно затова Корнелия Нинова няма да се наеме да прави кабинет, с който след това да си вкара автогол. Така сега лидерката на Българска социалистическа партия просто протака нещата във времето, с цел да отиде при Румен Радев и да му предложи държавно управление, което няма да бъде получи поддръжка от значимите политически играчи.

Затова и проектът е президентът на насрочи идващите предварителни парламентарни избори на 9 април – неделята преди Великден, който тази година се пада на 16.04., безапелационен е източникът на Narod.bg.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР