Администраторът на футболния клуб от Първа лига ОФК Пирин (Благоевград)

...
Администраторът на футболния клуб от Първа лига ОФК Пирин (Благоевград)
Коментари Харесай

Екшънът продължава: Служителят на Пирин ял бой от кмета заради култов рефрен

Администраторът на футболния клуб от Първа лига ОФК Пирин (Благоевград) се оплака, че е бил пребит от кмета на Симитли Апостол Апостолов. Велислав Елезов, който е и пресаташе на " орлетата ", пусна публична тъжба. Както към този момент стана ясно, абсурдът се разиграва в сряда на контролния мач Септември (Симитли) - Ботев (Ихтиман) (1:0) в село Крупник.

От описа на Елезов пред " Би Ай Ти " стана ясно, че Апостолов от дълго време му имал зъб, защото считал, че от него е тръгнал преди години паметния рефрен " Яж ми к**о Симитли! ".
" С това нещо не се познавам персонално. Единственото нещо, което предшестваше като преживелица това, е поради рефрена, едно скандиране, което се носи из цялата страна (б.р. - " Яж ми к**о Симитли " ). Но аз не съм част от агитката от 12 години, тъй като оттогава работя във футболния клуб. Рефренът в полза на истината в никакъв случай не е бил насочван към град Симитли ", изясни Елезов.

" Въобще не съм го виждал този човек във вчерашния ден (б.р. - сряда). Аз пък ще му заведа дело за набедяване. Ще кажа на моя юрист да входира тъжба против него. Той е човек (б.р. - Елезов), с който не контактувам. Не желая да го виждам. Не съм бил на мача, както твърди. Той доста пъти е твърдял погрешни неща за мен във " Facebook ", отбрани се Апостолов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР