Абсолютен рекорд бе поставен на Черния петък тази година. В

...
Абсолютен рекорд бе поставен на Черния петък тази година. В
Коментари Харесай

Черен петък: Пазарувахме с 5 млн. лева на час

Абсолютен връх бе подложен на Черния петък тази година. В един от най-големите онлайн магазини у нас единствено през първите 7 часа на акцията клиентите са създали поръчки за над 31 милиона. Или близо по 5 млн. лв. на час, заяви организация „ Монитор ”. Това е 20 % нарастване по отношение на предходната година на същия ден. Най-търсени са стоките за дома, както и компютърните артикули.

В София са пазарували близо 30% повече хора, в сравнение с в деня на понижението през 2019, като  междинната стойност на поръчка е съвсем 300 лв..

Платформата за онлайн търговия eMAG предходната година означи поръчки на обща стойност 40.8 млн. лева, с 9% по-висока стойност, в сравнение с през предходната акция, когато магазинът регистрира 37.2 млн. лева в границите на един ден. Така 2020 година макар епидемията от ковид, а дори и поради нея, ще се окаже рекордна в извършването на покупки.

Потребителското държание демонстрира   желание към мобилни устройства като метод за поръчване – 70,2% от трафика и поръчките са от приложението на онлайн магазина. По данни на платформата в първите часове най-вече артикули са закупени за ремонт и реновиране на дома (37 000), идната категория с 30 хиляди продажби са играчките и близо 20 000 съдове за готвене и дребни домашен електроуреди. Над 1 звук кафе се е изтъргувало по време на огромните понижения.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР