Основният приоритет на всеки български евродепутат трябва да бъде отвоюване

...
Основният приоритет на всеки български евродепутат трябва да бъде отвоюване
Коментари Харесай

Петър Волгин: Готови ли сме да наводним България с мигранти

„ Основният приоритет на всеки български евродепутат би трябвало да бъде отвоюване на суверенитета на България, който безусловно е извлечен в посока на Европейски Съюз. “, сподели претендентът за евродепутат от „ Възраждане “ Петър Волгин в телевизионно изявление. 

Той разясни, че това значи изрично опълчване на Зелената договорка, тъй като е нездравословна за България; тотално преформатиране на новото съглашение за нахлуващите в Европа мигранти, тъй като то повече ни вреди, в сравнение с ни помага; анулация на Европейския акт за свободата на медиите, тъй като той не планува никаква независимост, а вкарва спомагателна цензура върху свободната мисъл; недопускане да се реализира концепцията, пропагандирана главно от Франция и Германия, само че най-много от Урсула, да падне правото на несъгласие, което всяка страна членка има сега, и значимите решения в Европейски Съюз да се одобряват с квалифицирано болшинство, тъй като това тотално ще маргинализира България. 

„ Най-главното изискване, което би трябвало да бъде изпълнено, с цел да живеем всички ние по-добре, е да имаме ръководещи, които сами да дефинират политиката на страната. Невъзможно е една тотално подвластна от непознати политически фактори страна да бъде богата и да просперира. Разбирате ли, на нас ни споделят какво да вършим в нашата лична страна. Когато предоставяме решенията за българската стопанска система на наднационални стопански структури, няма по какъв начин да бъдем богати. Когато се отхвърляме от на ниска цена газ и петрол, тъй като Урсула по този начин ни поучава, и оскъпяваме ресурсите, единствено и единствено да имитираме, че не са съветски, няма по какъв начин да бъдем богати. Когато затваряме въглищните си централи, с цел да угодим на Европейски Съюз в неговата разрушително-неизгодна Зелена договорка, няма по какъв начин да бъдем богати. Когато чупим ПАВЕЦ „ Чаира “, с цел да строим батерийни стопанства върху плодородна Добруджа, няма по какъв начин да сме богати. Когато сме подготвени да наводним България с мигранти или да плащаме големи суми, с цел да не идват тук, в името на някакъв „ въздушно-капков “ Шенген, е невероятно да живеем по-добре. Единствено, когато България най-сетне прояви воля да отстоява своя суверенитет, икономическото ни състояние ще стартира да се усъвършенства. “, добави Петър Волгин. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР