Абитуриентските балове тази година продължават до края на май. По

...
Абитуриентските балове тази година продължават до края на май. По
Коментари Харесай

Дъщерята на Ванко 1 - Ивана, беше най-шикозната абитуриентка под тепетата и обра точките

Абитуриентските балове тази година не престават до края на май. По традиция екстравагантните способи да се стигне до мястото на купона са най-интересното. В Novinite.bg обаче взехме решение този път д аобърнем внимание повече на известните имена, които приключват междинното си обучение. И по-точно, на това на кого са деца, тъй като няма по какъв начин на 18 години самите те да са толкоз известни.

Безспорно №1 в една такава ранглиста би трябвало да бъде Ивана - дъщерята на Ванко 1 от Пловдив. Едва ли има човек, който да не е чувал за рапъра, който покори всички музикални чартове, а след това се оказа, че заработва милиони и като сводник. Ванко 1 лежа години в пандиза, а откакто излезе на независимост се е покрил. Славата му обаче остава. Синът му е футболист, а дъщеря му Ивана е зашеметяваща хубавица.

Ивана приключи под тепетата Хуманитарната гимназия. С гръмък конвой от мотористи, пушеци и даже ТИР пристигнаха нейни суъченици на бала преди дни. Царицата обаче бе точно Ивана. На място пристигна и самият Ванко 1. Двамата се щракнаха за спомен.

Главчева обра точките със скъпарска сребриста къса рокля, сандали на доста висок ток и вдигната на висока опашка коса, изкуствени мигли. Прави впечатлеие, че щерката на Ванко 1 има голям бюст, само че дали той е натурален - няма изясненост. Хубавицата е толкоз чудесна, че даже не са и нужни спомагателни аксесоари като огърлици и бижута.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР