Звездата на Народния театър Деян Донков и колежката му Радина

...
Звездата на Народния театър Деян Донков и колежката му Радина
Коментари Харесай

Разделени ли са Радина и Деян Донков?


Звездата на Народния спектакъл Деян Донков и колежката му Радина са се разделили още предходната година, настояват злите езици. За провал в връзките им подсказвали и профилите им в обществените мрежи, където от близо година двамата нямат общи фотоси. Известната актьорска двойка към момента пази в загадка новината за разрива в връзките си и даже множеството им сътрудници от театралните среди не знаят, написа Ретро.

Интриганти споделят, че Радина, която грее на фотосите от снимачната площадка на новия сериал на Българска национална телевизия „ Те, вълните “ е зарязала Деян Донков поради от техен сътрудник. Според слуховете, които циркулират, актрисата – изрусена, със скъсена коса и подмладена с цяла петилетка, е тази, която към този момент е сложила край на взаимния живот без брачно удостоверение.

Мълвата носи, че Радето, както я назовават приятелите, е изгубила мозъка си по Пламен Димов – един от най-талантливите и красиви мъже в академичната натрупа . Чаровникът, който е на щат в Народния спектакъл от 2017-та и играе през вечер, също е прясно разведен, въпреки че Кърджилова сигурно няма общо със фамилните му проблеми.

Привличането сред Димов и нея евентуално се е развихрило по време на подготовките на „ Разходка с Гогол “ на камерната сцена и в „ Хага “ на Галин Стоев. Те са дружно и във “Венецианският търговец “ на Явор Гърдев, макар че по пиеса не са любовна двойка , разясняват в светските среди.  

Радина и Деян имат двама синове – Христо и Йоан, а по едно време се говореше, че мечтаят и за щерка. Според близки до двойката сега сексимволът на българското кино и спектакъл е с децата на море, защото половинката му Радина е доста ангажирана. Последният сезон е доста мощен за Радина и тя съвсем непрекъснато е на подготовки и представления. През огромна част от седмицата Деян се грижи за децата, а когато и той няма опция, ги поемат бабите.    

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР