Най-сетне настъпи краят на тишината в спалнята на Венета Райкова.

...
Най-сетне настъпи краят на тишината в спалнята на Венета Райкова.
Коментари Харесай

Венета Райкова най-сетне си намери мъж! Първо фото


Най-сетне настъпи краят на тишината в спалнята на Венета Райкова . Бившата тв водещата, която след развода с Тихомир преди 6 години остана сама, към този момент има сигурен мъж до себе си и даже си разреши да го покаже в мрежата.

На стори, въпреки и за малко, Венета показа новата си половинка по време на вечерята им в изтънчен ресторант, написа. „ Наздраве за лятното слънцестоене – магично “, написа Райкова , снимайки сякаш единствено първокласната маса, а на назад във времето се вижда мъж, облечен в черна риза.

Кой е тайнственият мачо, към този момент остава мистерия, само че сигурно връзките им са съществени, откакто русокоската решила да го покаже в мрежата.

След развода с Тихомир тя не е имала мъж до себе си. Макар постоянно да наблягаше пред своите почитатели, че употребява мощния пол единствено за секс, никой не й се връзваше на лъжите и за всички беше ясно, че е хванала паяжини.

Според нейни близки Венета избивала комплекси, тъй като никой мъж не желал да си има алъш-вериш с нея. Но както се споделя – за всеки трен си има пасажери и по всичко проличава, че Райкова най-накрая откри на кой да се вози…

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР