9пожара са гасили екипи на районните служби ПБЗН в края

...
9пожара са гасили екипи на районните служби ПБЗН в края
Коментари Харесай

Пожари в Югозапада, загина 11-годишно момче

9пожара са гасили екипи на районните служби ПБЗН в края на предходната седмица в региона.3 от тях с материални загуби, починало е 11-годишно момче при единия пожар – той е зародил в къща в кюстендилския квартал „ Изток “ в петък. Сигналът е постъпил в 18.25 ч, два екипа са гасили и след потушаването на пожара в спомагателна сграда е открит трупът на11-годишното момче, изцяло унищожени са жилищна постройка, спомагателна сграда и лек автомобил. Причините за възникването на пожара са в развой на изясняване, формирано е досъдебно произвеждане.

Пожарът, породен заради самозапалване в л.а. „ Мазда “, е унищожил автомобила, случаят е зародил при разклона за с. Блатино през вчерашния ден. Няма потърпевши хора.

Пожарът в частен парцел в с. Крайници е зародил заради оставена без контрол печка на твърдо гориво, до момента в който се вари зимнина, унищожени са 15 кв.м покривна структура на заслон, 1 куб.м дърва за огрев. Противопожарният екип от РСПБЗН – Дупница, е избавил 2 здания от огъня, няма потърпевши хора.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР