9 пункта за ваксинация ще работят през уикенда на различни

...
9 пункта за ваксинация ще работят през уикенда на различни
Коментари Харесай

И този уикенд ще работят ваксинационните пунктове в метрото и по моловете

9 пункта за имунизация ще работят през уикенда на разнообразни места в столицата. Освен седемте изнесени имунизационни кабинети, проведени от Столичната община, ще работят и двата пункта в станциите на софийското метро - при НДК и сред Софийския университет " Св. Кл. Охридски " и Орлов мост.

Изнесеният кабинет в станцията на метрото при НДК ще работи от 9 до 14 ч., а този сред станциите " Софийски университет " и " Орлов мост " - от 12 до 17 ч.

Екипи от общинските поликлиники и лечебни заведения ще имунизират от 13 до 18 ч в комерсиалните центрове " Парадайс мол ", " Ринг мол ", " Сердика мол ", " България мол " и " Дъ мол " на бул. " Цариградско шосе ".
 Напливът за имунизация в УМБАЛ Св. Анна-София не стопира Напливът за имунизация в УМБАЛ " Св. Анна " -София не стопира
Напливът от искащи да се имунизират във Ваксинационния пункт на УМБАЛ " Св. Анна " -София АД не стихва. От сутринта, все още (16,30 ч...

Изнесеният пункт в Културния дом в ж.к. " Дружба " до парка с езерото ще работи от 9 до 16 ч.

От 9 ч до 14 ч. ще работи и имунизационният кабинет в ХII ДКЦ в База 1 на поликлиниката.

По разпореждане на кмета на София Йорданка Фандъкова са разкрити спомагателни благоприятни условия за слагане на имунизация против COVID-19 за улеснение на хората, искащи да се имунизират.

Само в четвъртък, 21 октомври, поставените ваксини против COVID-19 в общинските пунктове и кабинети бяха 971. В ДКЦ-та и двата пункта в метростанциите бяха сложени 763, а в мобилния пункт, открит до пилоните на НДК единствено за ден бяха сложени 208 ваксини.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР