Снимка: Фондация Нашият Дом е България Арх. Пламен Пламенов Мирянов,

...
Снимка: Фондация Нашият Дом е България Арх. Пламен Пламенов Мирянов,
Коментари Харесай

Фондация алармира за опасно за деца събитие в центъра на София

Снимка: Фондация " Нашият Дом е България "

Арх. Пламен Пламенов Мирянов, който оглавява фондацията, не е позволен от притежателя на клуба да влезе вътре и е извикал полиция. От организацията настояват, че униформените са заели страната на притежателя на заведението, макар че съгласно тях то е известно с " разпространяването на опиати, божествен газ и алкохол на деца - от 12-годишни до 14, 15-годишна възраст ".

" Разполагаме с доказателства, че човек, занимаващ се 20 години с разпространяването на опиати, е влезнал в клуба ", оповестяват от фондацията и прибавят: " Тъжно е, че на този ден Будителството, Просветата и Просвещението от страна на Св. равноапостолни и славянобългарски просветители Кирил и Методий са опълчени с приспиването, принизяване и деградацията на актуалните деца на България посредством мерзките послания на чалгата, неналичието на християнско обучение в учебните заведения и отровата на опиатите и алкохола. Това понижаване на виталните и духовни сили на децата води към несъмнено оглупяване, покваряване, деградиране, а от време на време до трайни увреждания, осакатяване, душевен деформации и греховно проваляне, депресивни положения и даже суицидни настроения! "

Снимка: Фондация " Нашият Дом е България "

" Нашият дом е България " е организация с нестопанска цел, учредена на концепцията за разпространение и запазване на християнските полезности, хубостта, културата, традициите и историята на България. Заявената цел е основаване на концерти, къси филми, книги, фотографии и начинания, които споделят богатствата новина за Христа със света, повдигат националното самочувствие и способстват за развиването на културна България, приказват за силата на българския дух и за благосъстоянието на българската книжовност, за вярата

Част от активността на фондацията е насочена и към образуване на благотворителни начинания, част от които свързани с подкрепяне на деца и възрастни в неравностойно състояние, както и акции в посока ремонт и възобновяване и предпазване на монументи на културата, облагородяване на паркове, зелени площи и други.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР