9 лунен ден от 15:20 часа на 19 август до

...
9 лунен ден от 15:20 часа на 19 август до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 19 август 2018 година

9 лунен ден от 15:20 часа на 19 август до 16:17 часа на 20 август

Критичен ден!

Енергетиката на този лунен ден въздейства негативно на индивида. Възможни са паники, страхове, мрачни мисли. Трябва да се предпазваме от неистини и всевъзможни изкушения. В този ден е елементарно да се поддадем на илюзии и заблуди. Може, да вземем за пример, да се появи нараснало подозрение – дано се постараем да избегнем това.

За праведния човек или дори за този, който се е научил да сдържа своите низши инстинкти, не е нужно да се притеснява от тези дни. Лошото няма да настигне такива хора, а по-скоро ще се върне към тези, които го пожелават на близък.

Добрата вест през днешния ден е, че следобяд планетата Меркурий потегля напред, в вярната си посока! Най-накрая дочакахме този миг!

Денят ще бъде извънредно удобен и доста работлив, във всяко едно направление. Още от сутринта се вещаят огромни благоприятни условия и вероятности. Ще имаме щастието да се насладите на един позитивен ден, който ще даде след това своите плодове.

Ще имаме голям капацитет и мощ да правим някой свои инициативи, които сме отлагали. Просто през днешния ден шанса ще е с нас, и това, което ще получим, ще е най-важно доста трайно и несъмнено във времето.

Ще бъдем огряни от креативен хрумвания, мисли и усеща.

Противопоказно е да се лекуват заболяванията на кръвта, черния дроб жлъчката. Да не се вършат интервенции на черния дроб, жлъчния мехур и бедрата. Да не се вадят зъби. Но това не се отнася за случаи изискващи незабавна помощ.

Автор: Ивелина Рускова,астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР