„Давано ли е, искано ли е разрешение за разполагане на

...
„Давано ли е, искано ли е разрешение за разполагане на
Коментари Харесай

Бойко сензационно: Утре осъмваме в състояние на война, НАТО праща оръжия, а ние нищо не знаем

„Давано ли е, желано ли е позволение за разполагане на съюзническа техника на българска територия“, попита някогашният премиер  Бойко Борисов на днешното изключително събиране на публицисти в централата на партия ГЕРБ по отношение на ескалацията на спора сред НАТО и Русия и изпратените спомагателни подкрепления в Източна Европа от страна на Алианса.

„От непознатите разбираме за всичко това. Логичен е въпросът: когато НАТО е в цялостна бойна готовноста, в какво положение е българската войска. Дали, кой и по какъв начин? Защото до този миг сме чули три изказвания на Кирил Петков, на външния министър – остро, на военния – уклончиво“, разгласи Борисов през днешния ден.

„Какво е по-важно, когато НАТО е в бойна подготвеност и се трансферират войски и кой по-добре от външния министър може да изрази нашата угриженост за бойни дейности на 300-400 километра от България. На последно място е газът“, сподели още той.

„И в този миг моят астрален близнак – президентът на Румъния свика КСНС. Ние не знаем какво се случва. Можем ли да осъмнем в положение на война и да не знаем какво се случва“, изрази недоволството си Бойко Борисов.

Той посочи, че тематиката е толкоз сериозна. И нас директно ни визира.  „Утре на морето сезон няма да има, кой ще отиде на плаж, когато на главата му летят военни самолети“, разгневи се Борисов.

Екс-премиерът разкри, че партия ГЕРБ е внесла подписка за изключително съвещание на Народното събрание, на което да се разбере ние във война ли сме или не сме.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР