81-годишна американка се омъжи за 87-годишен сънародник само след две

...
81-годишна американка се омъжи за 87-годишен сънародник само след две
Коментари Харесай

81-годишна американка се омъжи за 87-годишен мъж само след две срещи

81-годишна американка се омъжи за 87-годишен съотечественик единствено след две срещи, само че интензивна преписка по имейл, траяла с години. Необичайна любовна история бе оповестена в Insider.

Роз Луи и Ралф Инсингер се срещнаха посредством дъщерята на Луи. Тя работила като юрист, а Инсингер бил неин клиент. Дъщерята решила, че двамата имат доста общи неща и ги поканила в музея.

Луи показа, че бързо намерила общ език с новия прочут. Те с възторг обсъждали изкуството и обичаните си реализатори, а тематиките за диалози не свършили дотук. След това дамата се прибрала у дома и те траяли да поддържат връзка по имейл. Мъжът признал, че очаквал с неспокойствие писма от Леви. Те говорили дълго време и можели да си пратят три имейла дневно.

По-късно Роз и Ралф решили да се срещнат още веднъж. След тази къса среща те разбрали, че сред тях има не просто другарска връзка, а същинска благосклонност. Оттогава те почнала да се ухажват в кореспонденцията им, която прераснала в хартиени писма, написа БГНЕС.

През септември 2020 година влюбените решили да се оженят. Церемонията била скромна и фамилна, на нея били поканени най-близките другари и родственици. 80-годишните младоженци написали книга за любовта си, откакто един от приятелите на Луи прочел писмата им и се свързал с издателство.

" Надяваме се, че нашата история ще въодушеви освен по-възрастното потомство, само че и по-младите. Тя демонстрира, че можете да откриете любовта във всяка глава от живота си ", показа Роз.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР