8-месечна пробационна процедура, включително задължително преминаване през курсове за професионална

...
8-месечна пробационна процедура, включително задължително преминаване през курсове за професионална
Коментари Харесай

Пробация за крадец, развял члена си

8-месечна пробационна процедура, в това число наложително прекосяване през курсове за професионална подготовка, ще изтърпи гражданин на Казанлък, който застана пред Темида за кражба на алкохол от търговски обект и последвало проявление на половия си член на обществено място. Кражбата е била осъществена на 14 ноември 2019 година, когато неосъжданият до в този момент 32-годишен мъж отмъкнал от супермаркет 2 бутилки уиски на стойност 32,38 лева

Крадецът бил прихванат от охранителната камера и разпознат от продавачката, която подала тъжба в локалното районно управление (на МВР) „ Полиция “. Месец по-късно дамата забелязала К.Р. в един от градските паркове и повикали униформени чиновници на реда. Междувременно мъжът събул панталона и изваждайки на показ достолепието си почнал да прави недвусмислени придвижвания, като отправил и закани за „ полова кавга “, съобщи Блиц. Всичко това се случило пред огромен брой очевидци, измежду които и деца. В последна сметка К.Р. е бил задържан съвсем година по-късно, на 20 ноември 2020.

Освен пробационни ограничения, извратенякът ще бъде подложен и на публично неодобрение, реши правосъдният състав като за задачата присъдата ще бъде поставена на видно място в постройката на община Казанлък. Мъжът ще би трябвало да заплати 487 лв. по сметка на ОД на Министерство на вътрешните работи – Стара Загора за направените разноски по досъдебното произвеждане включително и за комплексната съдебно-психиатрична и психична експертиза. Експертите са безапелационни, че крадецът не е имал никакви психологични отклонения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР