8-годишният син на загиналия в брутална катастрофа журналист Милен Цветков

...
8-годишният син на загиналия в брутална катастрофа журналист Милен Цветков
Коментари Харесай

Камен Воденичаров гледа сина на Милен Цветков

8-годишният наследник на починалия в брутална злополука публицист Милен Цветков се радва на грижите и на неговия непосредствен другар Камен Воденичаров. Преди дни Камен завел дребния Боян на ски отмора в Боровец, където се веселили дружно из снежните писти. Наследникът на починалия тв водещ показа в обществените мрежи, където към този момент е звезда макар нежната си възраст, няколко фотоси от ваканцията.

Наскоро се навършиха и 9 месеца от трагичната гибел на Милен. По този мотив 8-годишният Боян написа: „ Знам, че постоянно ще си до мен “, към тяхно фамилно фото край морето. По негова концепция в памет на татко му той зася коледното дърво от вкъщи им с майка му Ивета в Борисовата градина, на обичаната алея на Цветков, където в миналото двамата обичали да се разхождат.

В момента за Боян се грижат неговата майка и баба, които обаче разчитат и на приятелите на Милен. Най-отдадени на наследника му са Камен Воденичаров, който е бил съученик на тв водещия, както и Даниел Петканов, с който работеха дружно в предаването „ Часът на Милен Цветков “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР