66-годишен мъж от Монтана преби брутално с метална тръба съпругата

...
66-годишен мъж от Монтана преби брутално с метална тръба съпругата
Коментари Харесай

6-годишното дете от зверския побой с тръба в Монтана е на крачка от смъртта

66-годишен мъж от Монтана преби брутално с железна тръба брачната половинка си и тяхното 6-годишно внуче. След което избяга и опита да се самозапали. Жената и детето са настанени в болница със съществени контузии и заплаха за живота.

Инцидентът станал в жилищен блок, където живеело фамилията, а внучето им било на посетители за празниците. Щом чули мощните викове, съседите подали сигнал на 112, предава Нова ТВ.

На място идват кола за спешна помощ и пожарна. Мъжът избягал през прозореца. Пожарникарите разрушили вратата и намерили дамата да лежи в локва кръв в спалнята и в безсъзнание. Детето стояло в креватчето.

Те са доста добродушно семейство, не знам какво е станало, споделя съседка.

След като избягал от вкъщи си, мъжът се качил на колата си, отишъл на околовръстния път на града и опитал да се самозапали. Човекът е избавен, а автомобилът е изгорен до основи.

Все още се обясняват аргументите за жестокостта.

Мъжът е арестуван за 24 часа в болничното заведение, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.

Жената и внучето са настанени в реанимацията на монтанската болница.

Детето е в сериозно положение, бъбречната функционалност е мощно влошена. Терминално е положението на детето, съвсем няма какво да се направи за него, разяснява доктор Александър Иванов.

Баба му е е постоянна, контактна, само че към момента с заплаха за живота, добави той.

Когато ги докараха при нас, детето беше в извънредно тежко положение, в кома, с доста тежка фрактура, с тежък мозъчен кръвоизлив, размачкана мозъчна тъкан.

Бабата също беше с фрактура на черепа, с към двайсетина разкъсно-контузни рани по главата, разяснява доктор Красимир Каменов.

Дядото има изгаряния към 35-40%. Той е обработен и наведен в клиниката по изгаряния в Пирогов. Детето беше оперирано, бабата също, уточни той.

Лекарите работиха в екип, бързо, всичко беше направено навреме, само че за жалост контузиите при детето на процедура са несъвместими с живота, добави той.

Според мен при дядото е настъпил душевен миг някакъв, който не е лекуван или не е знаел, че има проблем. Такава последна свирепост по отношение на дете.... то е на 6 години, то е едно красиво и добре гледано дете. Нямам отговор, уточни лекарят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР