58 пилоти са подали заявка за участие в третия кръг

...
58 пилоти са подали заявка за участие в третия кръг
Коментари Харесай

Днес е откриването на националния планински шампионат „Българка 2018“

58 водачи са подали поръчка за присъединяване в третия кръг от националния планински шампионат „ Българка 2018 “. Официалното разкриване е през днешния ден от 12:00 часа на площад „ Хаджи Димитър “ в Сливен, а в неделя е спортният ден. Организаторът на конкуренцията Стефан Чолаков уточни, че трасето от 4,2 км. е квалифицирано за надпреварата, а секторите, където се струпва най-вече аудитория, са обезопасени.

Три подготвителни манша ще дефинират стартовия лист за неделя. Началото е през днешния ден от 14:00 часа от местността „ Абланово “. Организаторът Стефан Чолаков разяснява, кои са любимците в конкуренцията:

„ Миналогодишния първенец Юлиян Телийски, втория за предходната година Христо Манолов и Илия Царски. “ Стартът на надпреварата е от 09:30 часа в неделя, а скоростните стадии ще се затварят един час преди първия спортен автомобил. Пътят от местността „ Абланово “ в посока връх „ Българка “ ще бъде затворен през днешния ден от 12:30 часа до 18:00 часа, а в неделя от 09:00 до 15:00 часа. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР