53-годишният Георги Кьосев от Поморие е починал при изключително мистериозни

...
53-годишният Георги Кьосев от Поморие е починал при изключително мистериозни
Коментари Харесай

Български моряк е починал мистериозно на китайски остров

53-годишният Георги Кьосев от Поморие е умрял при извънредно мистериозни условия на китайския остров Жушан, а околните му от три месеца не могат да схванат същинската причина за гибелта му.

Опечалената брачна половинка на Георги – Катя Кьосева желае да даде публичност на случая, откакто от 9 ноември м.г. води непрестанна преписка с българската дипломатическа задача в Шанхай и гръцката компания, с която Георги е имал контракт. До този миг обаче по този начин и не получава съответни отговори, а въпросите са от ден на ден.

„ За последно приказвах с Георги на 9-и ноември сутринта. Той се усещаше доста добре, сподели, че е изместен на нов транспортен съд, правехме проекти да честваме Нова година. Не се е оплаквал от нищо. Няколко часа по-късно ми се обадиха от гръцката компания, с цел да ми кажат, че е умрял от…инфаркт. Съпругът ми беше здрав, неотдавна бе минал серия от проучвания. Той в никакъв случай не е страдал от сърдечни проблеми. Останах озадачена. Поискахме от посредническата организация и от застрахователите на корабособственика да се извърши аутопсия, само че до този миг към момента не са ни дали никакви резултати “, описа Катя пред " Флагман ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР