49-годишната изпълнителка бе арестувана за 24 часа по Закона за

...
49-годишната изпълнителка бе арестувана за 24 часа по Закона за
Коментари Харесай

Белослава след ареста: Допуснах огромна грешка, неприсъща за мен

49-годишната изпълнителка бе задържана за 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи, откакто през вчерашния ден към 3.30 часа е била спряна на бул. " Александър Пушкин ", а тестът с дрегер е отчела 1,25 промила алкохол в издишания въздух. До инспекцията се стигнало, откакто униформените забелязали Белослава да излиза от денонощен магазин. След като се качила на колата и потеглила, патрулът я спрял.

По-късно стана ясно, че преди да бъде арестувана певицата е чествала рождения си ден. 

" Скъпи другари, моя обичана аудитория, в нощта на своя рожден ден, позволих голяма неточност, неприсъща за мен. За неволя и за урок претърпявам всички последици. Дължа своите дълбоки извинения, на най-близките хора до мен и на най-топлата и обична аудитория, която имам. Благодаря за голямата поддръжка, през последните 24 часа и за безрезервната любов през миналите 24 години. С голямо опрощение и почитание към всички вас! Ваша Белослава ", написа тя.



По закон за шофиране с 1,2 промила алкохол се носи наказателна, а не административна отговорност.

От прокуратурата оповестиха, че по случая е формирано досъдебно произвеждане, но все още няма повдигнато обвиняване. По неофициална информация певицата е отказала непринудено да даде кръвна проба.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР