43-годишният Иво Стаменов – директор на отдел Фискален контрол в

...
43-годишният Иво Стаменов – директор на отдел Фискален контрол в
Коментари Харесай

Тежко е състоянието на простреляния данъчен шеф, има опасност за живота му


43-годишният Иво Стаменов – шеф на отдел „ Фискален надзор ” в Национална организация по приходите, прострелян през вчерашния ден в центъра на София, е в тежко сериозно положение, оповестиха тази заран от Военномедицинска академия.

Пациентът е в тежко положение, с заплаха за живота. Вчера вечерта му е направена втора интервенция, голям брой преливания на кръв и плазма, както и тежка медикаментозна поддръжка на виталните функционалности.

БГНЕС напомня, че управителният чиновник на Национална агенция за приходите беше прострелян през вчерашния ден заран в центъра на София. Инцидентът стана към 8.30 часа на ул. „ Дунав ”. Простреляният е бил в персоналния си автомобил по време на стрелбата и е пътувал за работа.

Два са изстрелите проникнали през стъклото на автомобила на служителя на Национална агенция за приходите, надлежно има и две пострадвания. Простреляният е някогашен полицейски чиновник, по-късно е почнал работа в Национална агенция за приходите.

Работи се по всички версии. От Столична дирекция на вътрешните работи нямат информация да е бил заплашван. Има няколко души, очевидци на случая, които ще бъдат разпитани. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР