42-годишният Васил Боянов пусна обява, че си търси жена, на

...
42-годишният Васил Боянов пусна обява, че си търси жена, на
Коментари Харесай

Появи се най-странната имотна обява у нас

42-годишният Васил Боянов пусна публикация, че си търси жена, на която да подари една стая от къщата на дома му в курортната община. Условието за това е дамата да е на възраст сред 30 и 45 години, приема бъдещата си половинка с деца, единствено и единствено да си паснат като темперамент и да го почита. „ Аз не съм фамилен, в никакъв случай не съм бил, нямам никакви близки. Живея в къща с 6 стаи, употребявам единствено 2 от тях. Търся жена, с която да пребивавам или единствено да си вършим компания. Нямам желания за външния тип, просто нуждая се от човек до себе си “, изяснява Боянов, представен от " Телеграф ".

Над 30 са дамите, които са се свързали с ергена от Сапарева баня и желаят да заживеят при него. Повечето го приемали на съществено, желали да се видят, да беседват. Вече имал и ангажименти с някои от дамите, да се видят на кафе, да се опознаят. „ Повечето хора под обявата започнаха да се майтапят с мен. Помислиха, че това е подбив, само че не е.

Предложението ми е изцяло действително. Като пуснах обявата чаках да видя какви реакции ще има. Беше ми забавно да схвана какво ще ми пишат. Повечето се свързаха с мен на персонално известие и ме разпитваха разнообразни неща”, изясни Васил.
Той споделя, че дава стаята на жена, която има потребност и в това време не е наложително да имат интимни връзки. За него значимо е да откри сродната си душа.

Той е безапелационен, че не е проблем да подари стая, към този момент е подарявал кола, ей по този начин – за кеф. За своите 42 години той е виждал какво ли не - салата върху голо момиче, чествал е рождени и именни дни в най-скъпите хотели в страната, играл е хазарт…Но с изгубването на парите и охолния живот, ползата от страна на дамите към него секнал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР