41 са заявените участници в третия кръг на националния шампионат

...
41 са заявените участници в третия кръг на националния шампионат
Коментари Харесай

41 заявени за планинско Тодор Славов

41 са декларираните участници в третия кръг на националния шампионат по планинско нанагорнище " Планинско Тодор Славов " (9-10 септември). Надпреварата ще се организира по трасето на именития специфичен стадий от рали " Златни Пясъци " - " Аладжа Манастир " и ще одобри някои от най-бързите състезатели в дисциплината на планинското нанагорнище.

Сред листата на декларираните участници се намира и спечелилият от последния кръг на планинско нанагорнище " Раховец-Лясковец " - Пламен Камбуров (Skoda Fabia). Неговият пряк съперник за успеха в генералното класиране и в клас НС1 ще бъде Румен Киров (Subaru Impreza), който завоюва първия кръг в Шумен. Левент Юмеров (BMW E46) също ще се опита да преодолее своите съперници в най-големия клас.

При водачите на коли с предно предаване са имена като Стефан Либертинов (Fiat Uno), Ясен Обретенов (BMW 1), Станислав Първанов (Honda Civic) и Искрен Веселинов (Honda Civic).

Състезателният уикенд стартира с три подготвителни манша в събота, които започват в 14:00 часа. Самото съревнование също ще се организира в три манша, които започват в 10:30 часа. Всичко протичащо се през уикенда ще бъде излъчено онлайн.

За осъществяване на надпреварата се планува затваряне за придвижване на път VAR 1083 и път I-9 в сектора от км 88+803 до км 93+180 (пресечната точка на път I-9 с връзката на с.о.”Ален мак”) за времето на осъществяване на състезанието-събота 9.09.2023г. от 11:00 до 18:00 часа и неделя 10.09.2023г. от 08:00 до 17:00 часа. Като различен обходен маршрут се планува придвижването на МПС да се прави по улици от с.о.”Ален мак-”Боян Бъчваров”, съвпадащ с общински път VAR 1082, ул. „ Петър Ников” и други и продължение по път VAR 1082.

Предвижда се и опция за смяна посоката на придвижването по път I-9 в направление на К.К. „ Златни пясъци” посредством излизане от него на пътен възел „ Ален мак”, по връзката за Варненски свободен университет „ Черноризец храбър” и завиване на ляво в посока на гр.Варна по другите връзки на възела.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР