39-годишната Павлина Миткова се сдоби с обвинение за убийството на

...
39-годишната Павлина Миткова се сдоби с обвинение за убийството на
Коментари Харесай

Адвокатите на българката, удушила детето си в Италия: Тя е психично болна

39-годишната Павлина Миткова се снабди с обвиняване за убийството на шестгодишната си щерка в италианския град Мачерата. Това предават италиански медии. Зверството стана преди година - на 8 януари 2020 година, когато Павлина е задушила дъщеричката си с възглавница, написа Trafficnews.bg.

Полицията се отзовава на сигнал за пожар в жилището ѝ. В хода на следствието излиза наяве, че българката е запалила дома си, с цел да прикрие следите от закононарушението. Павлина имала изгаряния по лицето и ръцете. Пред карабинерите тя разказала, че се сдобила с тях, до момента в който се опитвала да изкара детето от пламъците. Разказът ѝ обаче не бил безапелационен - дребната Дженифър нямала никакви изгаряния.

По-късно станало ясно, че тя няма следи от токсични субстанции в дробовете ѝ. Това на процедура означавало, че гибелта ѝ не е обвързвана с пожара. Аутопсията посочила, че детото е било удушено. Мотивът за жестокото ликвидиране остава неуточнен. Павлина упорства, че е почтена, а един от юристите ѝ е изискал да бъде назначена експертиза, която да откри психическото ѝ положение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР