39-годишен българин уби 28-годишната си съпруга и майка на двете

...
39-годишен българин уби 28-годишната си съпруга и майка на двете
Коментари Харесай

Българин уби майката на децата си в Испания

39-годишен българин умъртви 28-годишната си брачна половинка и майка на двете му деца в испанското градче Салас де лос Инфантес в самостоятелната област Кастилия и Леон, оповестиха El Pais и El Norte de Castilla.

Тялото на Моника Асенова е намерено на улицата пред дома й. Сигналът е подаден към 10 часа тази заран. Младата жена е била намушкана с нож, а по-късно е паднала през прозореца, само че към момента се проверява дали е била бутната от мъжа си или се е пробвала да избяга от него.

Убиецът е съумял да избяга, само че малко по-късно е арестуван от Гражданската армия. Той е направил цялостни признания. До момента е открито, че съпрузите са живели дружно до 28 юни, когато в дома им избухнал пожар. Тогава Моника с двете им дъщерички отишла при татко си, който живее на към 35 километра от Салас. Съпругът й пък останал в града.



Тази заран младата жена пристигнала до жилището, с цел да прибере някои движимости, когато е била нападната и намушкана. Все още не е ясна повода за убийството. Местните управляващи обаче оповестиха, че през 2011 година Моника Асенова е подала тъжба против брачна половинка си за домашно принуждение. По-късно обаче дамата отдръпнала жалбата, като обяснила, че е получила пострадванията си при акцидент.

Съпрузите живеели от години в Салас де лос Инфантес. Моника работела в супермаркет, а на последните локални избори през май т.г. била претендент и лидер на листата на Народната партия. Мъжът й пък бил назначен на 6-месечен трудов контракт към общината, само че сега бил в болнични. Разследването на убийството продължава.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР