''Този тип комуникация на Божков има само една-единствена цел -

...
''Този тип комуникация на Божков има само една-единствена цел -
Коментари Харесай

Васил Божков иска да се договори със Сараите и Пеевски

''Този вид връзка на Божков има единствено една-единствена цел - да се контракти добре със Сараите и с Пеевски. В момента това е играта. Нарисува паяче, което е комплимент за Пеевски. Това е градивно, той гради. Това се прави, с цел да ерозира Борисов, с цел да забележим след изборите коалиция ГЕРБ и Движение за права и свободи, която да усвои тези 30 милиарда за четири години. Целта на Божков е да се споразумее да стане първокласен заточеник. Затова и Гешев, и Пеевски са го оставили да разиграва атаката'', това съобщи Ивайло Мирчев, деятел на ''Да, България'', в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'', което се излъчва по ТВ Евроком.

''На господин Божков би трябвало да му е ясно, че 100 000 лайка и 40 000 вота не са толкоз гласове. Но видяхме посредством партия на Бареков, че може да постигнеш триумф, та даже да поставиш и магаре на изборите. Ако той сложи опозиционно звучащ човек отпред, може да сътвори и парламентарна група. Не би трябвало да се подценява. Този човек има пари да направи страхотна изборна акция за нашите условия. Но той беше част от статуквото, по какъв начин коренно да го трансформира? До през вчерашния ден беше сътрудник на Борисов'', съобщи Мирчев, който е може би първият, който не изключва Божков в действителност да направи партия.

''С този си жанр Божков оголва Бойко и го принуждава всеки ден да дава отговори. И съм уверен, че ще има още смс-и'', добави деятелят на ''Да, България''.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР