37-а вливка с хиалурон си инжектира притежателката на най-големите устни

...
37-а вливка с хиалурон си инжектира притежателката на най-големите устни
Коментари Харесай

Дейли мейл гръмна: Българката с най-големи устни в света пред ЗАПЛАХА от некроза! СНИМКИ

37-а вливка с хиалурон си инжектира притежателката на най-големите устни в света 
" Нито се разлагам, нито имам некроза на устните. Ако това се случи, ще го разглася. "

Така БГ Барби Андреа Иванова разяснява с усмивка пред " България Днес " изказванията в публикация в ", че телесната тъкан на лицето й умира поради голямото помпане на хиалурон в устните, скулите и брадичката.

Студентката в Софийския университет " Св. Климент Охридски " освен няма желание да стопира с процедурите, само че ги усилва и обновява.



БГ Барби вкарва 37-а инжекция с хиалурон

" Ще сложа 37-а вливка с хиалурон в устните на 2 май. Наред с това ще тествам и нова процедура за изглаждане на двете назолабиални бръчки сред носа и устните, които поради уголемяването на устните са по-изострени и би трябвало да се поправят. Така че едновременно поставям и там ", разкри пред вестника Андреа.



Андреа обмисля още нови процедури

Засега бургазлийката няма да пътува до Германия, каквато концепция имаше, с цел да посещава изявен експерт. Идеята за това пристигна след отхвърли на нейния доктор да й слага повече филъри в устните поради заплахата от некроза. Все още има медици у нас, които не престават работа по нейното лице.

Гордата собственичката на най-големите устни в света шашнала своя кожен лекар, който посещава години наред, и експертът вдигнал ръце. Той предизвестил Андреа, че в случай че продължава със слагането на филъри, обстановката може да стане взривоопасна.



Над 40 бона хвърля Андреа да наподобява като Барби

" Затова започнах да диря експерти в чужбина, при които да продължа с инжектирането на хиалурон. Така открих в обществените мрежи лекарка в Германия, която обществено пази девойките, които уголемяват своите устни, и не се тормози да прави нужните процедури. Направи ми усещане и си споделих - щом разяснява по този метод, значи би била склонна да направи промени и на моето лице с още повече инжекции, макар обстоятелството, че в България ми отхвърлят ", споделя пред вестника русокосото учудване.

Студентката в Алма Матер към момента не е срещнала принца на бял кон. Но с цялостна мощ продължава да радва феновете в заплатен сексуален уебсайт, качвайки горещи видеа и фотоси. А предложенията за свалки и по-близки връзки валят всяка минута от всички краища на света.



Удължава и изостря брадичката и скулите си

" По няколко часа дневно ми лишава да давам отговор на всички, постаравам се да го върша. Предложения идват непрекъснато за запознанства, желаят да ми пращат пари за самолетен билет да вървя при тях, само че не съм се възползвала нито един път до момента ", твърди Андреа, която към този момент е похарчила към 50 000 лева за 6 години, с цел да сбъдне фантазията си да наподобява като жива кукла Барби с най-големите устни в света.

За първи път до момента бургазлийката направи нещо ненадейно и рисково - цели 6 процедури в рамките единствено на броени часове. Слага си с изключение на следващия филър в устните и хиалурон в двете скули, двете страни на челюстта и в брадичката. Целта е да има допустимо най-изпъкнали скули и характерно триъгълно оформяне на лицето.

" 3-4 дни имах синини и отоци по лицето, беше ми мъчно да се усмихвам. Но е естествена реакция, която към този момент отшумява ", показва Иванова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР