36-годишна жена в северния китайски град Тянцзин е била задържана

...
36-годишна жена в северния китайски град Тянцзин е била задържана
Коментари Харесай

Китайските власти задържаха жена, умишлено скрила контакт с вируса

36-годишна жена в северния китайски град Тянцзин е била арестувана от полицията през вчерашния ден, откакто "умишлено скрила " контакта си с лице от регион, обиден от ковид, съгласно организация Синхуа, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на Ройтерс.

Според информацията дамата, разпозната единствено с фамилното име Лю, е нарушила напъните за предварителна защита и надзор посредством дейностите си и локалните органи за социална сигурност са й анложили мярка "административно задържане ". Не се прецизират детайлности за дейностите на дамата или по кое време и дали ще бъде освободена, отбелязва Ройтерс.

Спешно издигнатата болница в Ухан одобри първите си пациенти

Китай наложи строги ограничавания на превоза в най-засегнатите от вируса региони и прикани всички, които са посещавали Хубей, където са съвсем всички смъртни случаи, да се изолират за 14 дни. Властите в някои региони заплашиха с тежко наказване всеки, който нарушава закона по отношение на напъните за битка с вируса. Съд в североизточната провинция Хейлунцзян съобщи на 31 януари, че лицата, които съзнателно популяризират вируса, може да бъдат оъсдени на гибел.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР