35-годишният помориец Димитър Димитров-Бабата, който разстреля местния наркобос Иван Попов,

...
35-годишният помориец Димитър Димитров-Бабата, който разстреля местния наркобос Иван Попов,
Коментари Харесай

Лоша новина за Бабата, ликвидирал поморийския наркобос Костов

35-годишният помориец Димитър Димитров-Бабата, който разстреля локалния наркобос Иван Попов, прочут с прякора " Костов ", ще лежи четири години в пандиза. До това се стигна, откакто Апелативният съд в Бургас удостовери през вчерашния ден присъдата, която издаде Окръжната инстанция.

Убиецът ще би трябвало да заплати на фамилията на жертвата и 100 000 лв. кръвнина, постановиха бургаските магистрати.

Кървавата екзекуция стана през ноември 2015-та година пред поморийския ресторант " Омара " и е била записана от охранителните видеокамери.

По време на процеса стана ясно, че убиец и жертва са играли години в един тим и са били близки другари. През лятото на 2015-та година обаче връзките им се влошили внезапно, откакто Бабата решил да се еманципира и да се отдели от боса Костов. Броени дни преди кървавото ликвидиране, Бабата е бил жигосан като изменник, а някогашния му началник няколко пъти му пращал хора да го сплашат. Самият той му звънял по телефона и му декларирал непосредствено: " Внимавай доста! Аз съм шефът на " Фирмата "! " В деня преди убийството Костов нападнал с гумен чук Димитров и го пребил на обществено място, пред очевидци.

Повече по тематиката четете на уеб страницата на в. „ Монитор “ .
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР