35-годишната Красимира Л. остава в ареста заради убийството на 28-годишния

...
35-годишната Красимира Л. остава в ареста заради убийството на 28-годишния
Коментари Харесай

Оставиха в ареста пловдивчанката, убила бившия си приятел

35-годишната Красимира Л. остава в ареста поради убийството на 28-годишния си другар Божан И. в Кючука в нощта на 21 октомври. Магистратите от Окръжен съд – Пловдив са приели настояването на прокуратурата да бъде избрана мярка за неотклонение " задържане под стража ".

Те са приели доводите на обвиняването, че тя може да се укрие или извърши друго закононарушение, като има и обосновано съмнение, че тя е направила закононарушението. Жената може да апелира мярката си в Пловдивския апелативен съд, оповестяват от trafficnews.bg.
Както стана ясно през вчерашния ден младият пловдивчанин е бил погубен от някогашната си приятелка-35-годишната Красимира Л.. На 21 октомври тя отива да се изповяда пред духовник и му споделя, че е умъртвила някогашния си другар в жилището си в " Кючук Париж ". Свещеникът, чул злокобната изповед, се обажда в полицията.

Красимира е задържана и дружно с полицията отиват в жилището, където е тялото на мъжа. Той е открит в банята. По думите ѝ го е блъснала с тежест за фитнес по главата, но по мъжа са открити и обгаряния. Криминалисти смятат, че е пробвала да прикрие следите си.

Все още не е ясно какво е подтикнало Красимира Л. да отнеме живота на младия мъж. Познати на жертвата показаха, че са ги виждали дружно, само че не я познават.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР