"Мисля, че направихме една добра подготовка, имаме няколко нови футболисти,

...
"Мисля, че направихме една добра подготовка, имаме няколко нови футболисти,
Коментари Харесай

Гьонов: Гледаме право напред към Първа лига


"Мисля, че направихме една добра подготовка, имаме няколко нови футболисти, с които се надявам да успеем да стигнем до по този начин мечтаната промоция във Втората лига. От там-нататък гледаме право напред към "А" група", разгласи изпълнтиелният шеф на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов на конференция преди началото на пролетния полусезон в Трета лига, съобщи кореспондент на БГНЕС.

След есенния полусезон "червените" имат предина от седем точки на върха на класирането в Югозападната Трета лига пред втория Хебър Пазарджик и 10 пред третия Вихрен. "Започва вторият дял от шампионата. Мисля, че направихме една добра подготовка, имаме няколко нови футболисти, с които се надявам да успеем дастигнем до по този начин мечтаната промоция във Втората лига. От там-нататък гледаме право напред към "А" група. Това е задачата, мисля, че чисто организационно, в което може да се даде на футболистите едно успокоение на работа, тъй че да влезем в Първа лига. Първата цел е да се завоюва промоция за Втора лига и съм уверен, че това няма да бъде доста елементарно, макар този задатък от точки, който имаме. Клубът е финансово и организационно постоянен. Момчетата работят, трудят се, бяха на два лагера, изиграха стойностни контроли с тимове от Б група. По мое персонално мнение бяхме равностойни и на моменти превъзхождахме. Вървим по нашия път и съм уверен, че дружно със спортно-техническия щаб ще успеем дапостигнем нашата цел", разяснява Гьонов.

Директорът на ЦСКА 1948 разкри, че е имало някои разминавания с почитателите на отбора по време на Общото заседание през вчерашния ден. "Дискусиите бяха по отношение на селекцията, защото има някои разминавания сред мнението на феновете-собственици и управлението и политиката на клуба, което е обикновено, само че се обединихме около общата цел, че клубът би трябвало да е мощен, би трябвало да създадем всичко допустимо да се върнем в Първа лига", изясни Гьонов. Нападателят на отбора Емил Гъргоров е картотекиран в ЦСКА, само че в случай че си откри добър вид за клуб в чужбина, ще напусне отбора, разкри той.

Помощник-треньорът на ЦСКА 1948 Йордан Юруков изрази удовлетворение от представянето на играчите по време на тренировките. "Това че наподобява, че превъзхождаме противниците си е едно, а когато би трябвало да се покаже, е напълно друго. Затова работим всеки ден, по този начин крепко и настойчиво, с цел да може освен на думи, а и на каузи да го покажем. В събота е първата публична среща, в която във всеки един мач би трябвало да се потвърждаваме. Даром никой няма да ни даде, да каже "вие сте ЦСКА, ние ще паднем". Трябва да си го реализираме сами. Затова се трудят момчетата толкоз доста и ние ужасно удовлетворени и признателни за това нещо", разяснява Юруков. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР