34-годишната Джулия (по паспорт Юлия Зорькина) е известна в порно

...
34-годишната Джулия (по паспорт Юлия Зорькина) е известна в порно
Коментари Харесай

Обвиняват порнозвезда в контрабанда на наркотици

34-годишната Джулия (по паспорт Юлия Зорькина) е известна в порно промишлеността и като актриса, и като режисьор и продуцент, тя е и притежател на студио за модели Jul Models в Европа и взе участие и в други сходни действия.

През декември предходната година Джулия се прибирала от Будапеща в Санкт Петербург и на митницата ѝ създали инспекция, при която разкрили в нея стъклено бурканче с растителни субстанции — експертизата посочила, че това не е чай, както твърди Гранди, а марихуана. Самата порнодива не е дала публично изказване, само че нейна близка другарка във видео в Телеграм на всички въпроси дава отговор сбито: " Всичко е наред с Джулия ".

По-късно историята с марихуаната в бурканчето, която порноактрисата Джулия Гранди внесла в Санкт Петербург, претърпя поврат. Нейната подопечната Кейт Куин изяснява във видео: „ Куфарът е мой, тревата е моя, Гранди няма нищо общо. “

По думите на момичето, виновността ѝ е само в нейната заплеснатост. Тя си била не запомнила куфара, в който било бурканчето, закупено от сувенирен магазин в Прага. Куин помолила Гранди да ѝ го донесе в Санкт Петербург. И по този начин станал казусът. Феновете ѝ се надяват обстановката в този момент да се позволи. Но законът е закон: проверяват Гранди по обвиняване за контрабанда на опиати.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР