33 български агенции участват в 21-вото издание на ФестивалаСтартира 21-вото

...
33 български агенции участват в 21-вото издание на ФестивалаСтартира 21-вото
Коментари Харесай

Най-големият бг рекламен фестивал ФАРА стартира с 409 заявки

33 български организации вземат участие в 21-вото издание на Фестивала
Стартира 21-вото издание на най-големия български рекламен фестивал ФАРА, който ще отличи най-хубавите рекламни форми и информационни акции през последните две години. По данни на уредниците от Българската асоциация на информационните организации (БАКА) за ФАРА 2021 са събрани общо 409 поръчки, като единствено за Творческия фестивал има подадени 370 поръчки от 31 български организации.

За първа година, по време на ФАРА 2021, се вкарва и напълно нов Медиен фестивал, който ще награди работата, която се откроява посредством тактика в потреблението на медийните канали. Агенциите, участващи в Медийния фестивал, са 8, а подадените от тях кандидатури са общо 39.

„ За първи път от двадесет години ФАРА се организира още веднъж в София, за първи път навън, за първи път в креативното жури има представители на толкоз доста организации и за първи път две години ще бъдат събрани в едно издание на Фестивала. Вярваме, че по традиция актуалното издание на Фестивала ще се трансформира във подстрекател за смяна, развиване и израстване на нашата промишленост. “ – показа Чавдар Кенаров, заместник-председател на БАКА, и публично даде старт на FARA UNUSUAL 2021.

FARA UNUSUAL 2021 се организира от 8 до 11 септември в границите на Sofia Summer Fest, където събира експертите от информационния отрасъл. През първия фестивален ден креативното жури прегледа поръчките в категории –  FILM и Brand Activation и излъчи участниците в Digital.

На 9 септември са планувани за показване и първи кръг журиране планове от категориите Медийна акция, Craft, Кампания и напълно новата Бранд адаптивност, в която се състезават рекламни форми, които трансформират облика, активността или артикул на марката в отговор на непредвидена обществена или пазарна обстановка.

Последният ден преди формалната гала по награждаване – 10 септември, петък, е очакван за лекционен панел, по време на който посетителите ще могат да се срещнат от близко с едни от най-изявените експерти от сектора на международно равнище и да обменят положителни практики, хрумвания и ноу-хау.

Пълната стратегия на събитието можете да видите тук:

ФАРА 2021 събира още веднъж дружно рекламната общественост с помощта на мощната поддръжка от Нова Броудкастинг Груп и Нетинфо.

За повече информация следете

Ако имате въпроси, изпратете своето питане до екипа на БАКА на e-mail:.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР