32-годишният Питър Кигън от Кения, който е имал хронично стомашно

...
32-годишният Питър Кигън от Кения, който е имал хронично стомашно
Коментари Харесай

Разрязаха крака на починал в моргата и се случи нещо шокиращо ВИДЕО

32-годишният Питър Кигън от Кения, който е имал хронично стомашно заболяване, е бил откаран по неотложност в болница, откакто е примрял вкъщи. По-късно здравната сестра споделила на по-малкия брат на мъжа, че той е умрял по пътя към лечебното заведение, и му предала нужните документи.

Но четири часа по-късно се случило нещо, което ужасило всички. Когато чиновник на моргата се готвел да балсамира тялото и направил прорез на крайници на умрелия, той изкрещял от болежка, оповестява New York Post.

Изплашените медици се втурнали да бягат, преди да схванат защо става въпрос. Веднага по-късно Питър получил незабавната помощ, от която се нуждаел. Мъжът и фамилията му били шокирани от случилото се с него.



В същото време, съгласно лекарите за тази обстановка са отговорни околните на пациента. Твърди се, че те не са чакали да получат смъртния акт и са упорствали тялото да бъде изпратено в моргата допустимо най-скоро.

"Не мога да допускам какво се случи. Как схванаха, че съм мъртъв? Дори не знаех къде съм, когато пристигнах в схващане. Благодаря на Бог, че запази живота ми ", декларирал е Питър Кигън.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР