Частният Боинг 757 на бившият президент на САЩ Доналд Тръмп

...
Частният Боинг 757 на бившият президент на САЩ Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Частният Боинг на Тръмп катастрофира на летище Уест Палм Бийч във Флорида

Частният Боинг 757 на някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп катастрофира на летище Уест Палм Бийч във Флорида, оповестяват международните организации. Машината провокира безпорядък на пистата и удари различен корпоративен аероплан. Инцидентът е станал, откакто самолетът е кацнал на летището в Уест Палм Бийч към 1:20 часа сутринта в неделя. Припомня се, че някогашният държавен глава проведе протест в Уайлдууд, Ню Джърси, в събота.

Федералната авиационна администрация направи изказване, че частен 757 е попаднал в контакт с имобилен летателен уред на летището. Изявлението не разпознава самолета като принадлежащ на Тръмп, само че медиите съумяха да открият притежателя.

Самолетът е създаден през 1991 година Екипът на Тръмп не отговори на настояванията за коментар. 

Катастрофиралият Боинг 757 е съществена част от предизборните акции на Тръмп на летището, а на един протест в Охайо през март глас разгласи: „ Тръмп Force One, имате позволение за кацане “.

Бившият президент закупи своя Boeing 757 за 100 милиона $ през 2010 година и мощно персонализираният аероплан включва позлатени акценти, две частни стаи за посетители, три бани, зони за хранене и конференции и обширна система за развлечение.

През януари Тръмп прикани Boeing да възобнови производството на 757, който приключи през 2004 година

„ Boeing би трябвало да върне 757, най-красивия, най-хубавият аероплан за ръководство (от позиция на водачите!), който Boeing в миналото е правил “, прикани Тръмп в обществените медии.

 

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР