30 Юни R&M България Производство, специализирано в разработката, дизайна и

...
30 Юни R&M България Производство, специализирано в разработката, дизайна и
Коментари Харесай

R&M България Производство с нова производствена линия за оптични кабели

30 Юни
" R&M България Производство ", профилирано в създаването, дизайна и производството на оптични съставни елементи за информационни мрежи, откри нова индустриална линия в индустриалната си база в София. Тя ще създава характерни оптични кабели с висока трудност съгласно условия на клиентите в разнообразни точки на света. На нея ще работят 18 оператори произвеждане, разпределени на две смени.

" R&M България Производство " остава незасегната от пандемията и даже уголемява своето произвеждане, подчератват от компанията в известие до медиите. В момента тя набира личен състав, като са оповестени 20 свободни позиции.

" За новата линия търсим оператори произвеждане, които се ангажираме да обучим и развием като експерти в нашата сфера ", показва Станка Стоянова, управител " Човешки запаси " на компанията. " Търсим членове на екипа за някои ИТ и инженерни позиции, които са с световни функционалности и което е още едно доказателство за световното доверие на компанията към екипа на " R&M България Производство ".

" Откриваме и стажантски места като част от политиката ни за образование и даване на благоприятни условия за развиване на младите гении. Броят на личния състав ни в София пораства, защото пораства размерът на потребителските поръчки и би трябвало да отговорим на условията на клиентите ни. Назначаваме още машинни оператори, складови служащи, както и SAP специалисти ", добавя тя. Подробности за всички отворени позиции могат да бъдат видени.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР