Великобритания, САЩ и Канада обявиха нови санкции срещу Иран след

...
Великобритания, САЩ и Канада обявиха нови санкции срещу Иран след
Коментари Харесай

САЩ, Великобритания и Канада порязват със санкции индустрията за дронове на Иран

Англия, Съединени американски щати и Канада оповестиха нови наказания против Иран след по-рано този месец , оповестява в. " Политико ".

Министерството на външните работи на Обединеното кралство през вчерашния ден съобщи, че новите наказателни ограничения са ориентирани към иранската промишленост за дронове и ракети , като удря лица и компании, " тясно свързани " с производството на ирански дронове.

На две лица ще бъдат наложени възбрана да пътуват до Англия и заледяване на активи, а четири компании са обект на заледяване на активи.
 Евродепутатите осъдиха офанзивата на Иран против Израел и приканиха за наказания
Евродепутатите осъдиха офанзивата на Иран против Израел и приканиха за наказания

Настоява и за освобождението на моряците, в това число българските, държани от хусите

Министерството на финансите на Съединени американски щати на собствен ред заяви, че " глоби над една дузина юридически лица, физически лица и кораби, които са изиграли централна роля в улеснението и финансирането на тайната продажба на ирански безпилотни летателни апарати ".

" Опасната офанзива на иранския режим против Израел рискува хиляди цивилни жертви и по-широка ескалация в района ", акцентира английският външен министър Дейвид Камерън. " Днес Обединеното кралство и нашите сътрудници изпратиха ясно обръщение - ще потърсим отговорност от виновниците за дестабилизиращото държание на Иран ".

на Иран и предходната седмица , като те още веднъж бяха свързани най-много с производството на ирански дронове. Санкциите не са ориентирани към доходоносната петролна промишленост на Иран.

Вчера английското държавно управление разгласи, че възнамерява да разшири комерсиалните наказания против Иран със забрани върху износа на съставни елементи, употребявани в производството на дронове и ракети.
 Иран съжалява за глобите на Европейски Съюз - трябвало да са против Израел
Иран съжалява за глобите на Европейски Съюз - трябвало да са против Израел

Ислямската република работила при самоотбрана
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР