26 инвестиционни посредници и банки са потвърдили до момента участието

...
26 инвестиционни посредници и банки са потвърдили до момента участието
Коментари Харесай

26 инвестиционни посредници и банки се включват в Ден за акции на 15 юни

26 капиталови медиатори и банки са удостоверили досега присъединяване си в осмото издание на самодейността на Българска фондова борса и Централен депозитар „ Ден за акции “ на 15 юни.

Големият брой сътрудници на самодейността дава необятен достъп на физическите лица до финансовия пазар и ги улеснява да търгуват с акции без такси и комисионни на този ден.

Инициативата има за цел да усъвършенства капиталовата просвета и усили знанието за финансовите принадлежности като форма на инвестиция в страната ни.

Списъкът на капиталовите медиатори и банки, които се включват в „ Деня за акции “ можете да намерите на специфичната интернет страница на БФБ.

По време на самодейността всички самостоятелни вложители (физически лица) ще могат да закупят или продадат акции от контролирания пазар на БФБ, в това число и пазар beam - без такси и комисиони към борсата, Централен депозитар и участващ в самодейността капиталов медиатор или банка.

Специалната опция ще важи при до 15 изпълнени на 15 юни поръчки на физическо лице с размер не повече от 2 000 лева на единична изпълнена поръчка.

Всички капиталови медиатори, които партнират на БФБ и Централен депозитар в „ Деня за акции “, няма да таксуват своите клиенти – физически лица, чиито покупко-продажби дават отговор на посочените условия.

Повече информация за „ Деня за акции “ може да бъде открита тук.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР