26-годишна Калина Иванова, която миналата година стана първа подгласничка на

...
26-годишна Калина Иванова, която миналата година стана първа подгласничка на
Коментари Харесай

„Мисис България“ продава короната си, за да живее малката Велина

26-годишна Калина Иванова, която предходната година стана първа подгласничка на „ Мисис България “ 2020, продаде короната си, с цел да помогне на детенце със здравословни проблеми, научи HotArena.

Малката Велина има израстък в мозъка и Спешно би трябвало да бъдат събрани 100 хиляди лева,  с цел да бъде избавена.

" Решението ми за короната пристигна непринудено. Вярвам, че тези състезания би трябвало да предизвикват естествената хубост и да възпитава децата, а не просто някой да се похвали, че е спечелил. Когато бях дребна упражнявах художествена гимнастика. Бяхме на съревнование и аз завоювах орден. Едно от децата беше толкоз разочаровано, и взех решение да му подаря  моя орден и то блестна в необятна усмивка. Тогава бях 13-14 години и може би тъкмо тези мемоари ме подтикнаха да направя търга за короната ",  споделя пред „ България Днес “ Калина.

От четири години момиченцето се бори за живота си. Велина е едвам на два месеца когато и слагат страховита диагноза - вътрешна хидроцефалия. Детенцето претърпява тежка интервенция, само че по-късно и нов призрачен сън - откриват туморно образувание в мозъка. Наскоро проучвания демонстрират, че туморът е пораснал и сега единственото избавление за дребната Велина е интервенция в турска клиника, като за лекуването са нужни 100 хиляди лева

Ако и вие желаете да помогнете на детето да живее можете да го извършите, като дарите средства съгласно опциите си(Вижте дарителска сметка в галерията).
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР