25 фотографии ще пренесат посетителите до уникални кътчета из БългарияОт

...
25 фотографии ще пренесат посетителите до уникални кътчета из БългарияОт
Коментари Харесай

Фото-изложбата „Пътешествие из България“ гостува в Bulgaria Mall

25 фотографии ще пренесат посетителите до неповторими кътчета из България
От 7 до 20 ноември посетителите на Bulgaria Mall ще могат да се насладят на фото-изложбата „ Пътешествие из България “. В продължение на две седмици 25 красиви фотографии на известни и не толкоз познати дестинации ще бъдат изложени на равнища сутерен и +2.

Изложбата „ Пътешествие из България “, проведена взаимно с ASTOM, първата самодейност, която събира на едно място травъл блогърите и притежателите на онлайн медии за пътешестване в България, има за цел да показа на публиката разнообразните благоприятни условия за пътешествия, които България предлага.

Фотографиите ще разходят посетителите до забавни туристически обекти и ще ги вдъхновят за нови завършения из красиви местоположения в страната. Снимките, запечатали магията на българската природа и просвета, ще показват известни дестинации по нов метод и в същото време ще разкрият пред пътешествениците хрумвания за непознати и закътани местенца.

Изложбата е въодушевена от пътешествията и историите на българи от всички краища на страната, както и на чужденци, които са избрали България за собствен дом. Всички те разказват България като привлекателна туристическа дестинация и я показват като място с прелестни благоприятни условия за вълнуващи пътувания.

Елена Иванова от „ Друми в думи “, Мария Стоянова от „ Travelling Buzz “, Росица Кериган от „ Trips with Rosie “, Дарио Диониси от „ Exploring beyond Sofiа “, Панайот Толев от „ Trips Journal “,  Любомира Великова от „ Bulgarian On The Go “ и Виктория Драгиева от „ Моето пътуващо аз “ са дребна част от надарените създатели, през очите, на които ще забележим вдъхнодяващото културното и естественото благосъстояние на България.

Bulgaria Mall приветства своите гости да се потопят в магията на българската хубост и да се допрян до невероятното изкуство, събрало в себе си жаждата за нови пътешествия и любознание към непознатото.

От Bulgaria Mall припомнят, че в комерсиалния център се съблюдават всички настоящи противоепидемични ограничения и на територията му се позволяват единствено гости с защитна маска и зелен документ, както и при показване на годни документи с негативен резултат от извършено до 72 часа преди влизане в комерсиалния център проучване по метода на полимеразно верижна реакция за COVID-19 или бърз антигенен тест, до 48 часа преди влизане.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР