24-часовият ултиматум на вицето по тишината изтече, но БНТ, БТВ,

...
24-часовият ултиматум на вицето по тишината изтече, но БНТ, БТВ,
Коментари Харесай

Велизар Енчев: Викторе, защо не му удари един в мутрата още в студиото?

24-часовият ултиматум на вицето по тишината изтече, само че Българска национална телевизия, БТВ, Нова и БНР се спотайват и не смеят да теглят една солена на ултиматума на самозабравилия се вицепремиер. Пък и от през днешния ден имат интифа от габровското вице, което на специфична конференция се разграничи от сътрудника си от Бургас. Което ще рече, че самият министър председател удря през пръстите съдружния си сътрудник с „ дърварско възприятие за комизъм “, както го насоли Каракачанов. Сиреч, към този момент не се желае кой знае каква храброст от двете държавни и двете частни медии, с цел да жигосат чорбаджията на „ Дондуков “ 1, третиращ публицистите като свои чиновници.

Наистина, за какво Българска национална телевизия, БТВ, Нова и БНР не бранят своята чест и свободното слово? Защо не излязат с групова декларация, с която да отхвърлят ултиматума и осъдят диктаторския звук на вицепремиер, ползващ уеб страницата на Министерския съвет като ризница за своята безочливост?

Ако си блъскате главата върху тази така оглушителна тишина, потърсете парите и начаса ще намерите правилния отговор за мълчанието на четирите национални медии.

Наближава краят на бюджетната 2017-а и всеки миг кабинетът ще дефинира както държавната дотация за идната година за Българска национална телевизия и БНР, по този начин и финансовите инжекции по национални и европейски стратегии за медиите. Да не приказваме за рекламните европакети за к`во ли не, напълно зависещи от волята на премиера и четиримата му вицепремиери.

Правителствената торба с коледни дарове е тъпкана и с милиони евро за медии на всяка страна, председателстваща Европейски Съюз цели шест месеца. Кой ще лапне тези милиони зависи и от персоната, която преди 24 часа изиска опрощение от тези, които преди този момент намачка като парцал.

Бедни ми Викторе, за какво не му удари един в мутрата още в студиото?
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР