22-годишният син на Катя Лерца, която прегази и уби на

...
22-годишният син на Катя Лерца, която прегази и уби на
Коментари Харесай

Синът на Катя Лерца подгонен за отвличане и побой

22-годишният наследник на Катя Лерца, която прегази и умъртви на място служител на реда в Пловдив, също застана пред съда, който гледа мярката му за неотклонение по обвиняване в похищение, побой и обир.

На 19 септември т.г. към 1,00 часа през нощта, 22-годишният Костадин и един от приятелите му позвънили на вратата на 44-годишен пловдивчанин, който преди време откраднал от брачна половинка на Катя Лерца бензинова резачка, а по-късно я е оставил в заложна къща против сума от близо 200 лв..

Двамата млади мъже издърпали длъжника от вкъщи му, след което го качили в лек автомобил, паркиран наоколо. Малко по-късно в колата се качили и другите двама причинители. Синът на Катя Лерца и тримата му приятели са возили жертвта си по пътя към хижа " Студенец ",  завързан чисто гол в багажника на автомобила , ръководен от Смиленов.

След това са пъхнали в гърлото му дървена ръкохватка на дребна брадвичка, нанесли са му побой, а също така залепили тиксо на един от пръстите, с цел да му кажат до каква степен ще го отрежат.

От следствието излиза наяве, че четиримата отмъкнали мобилния телефон на жертвата си, дебитна карта и сумата от 20 лв.. След това последвало предложение да го закарат до язовир Въча, с цел да го хвърлят в него. Идеята обаче се видяла прекомерно радикална на останалите участници, които решили, че наказването му е задоволително,

22-годишният наследник на Катя Лерца и другите двама обвинени остават зад решетките.

На четвъртия съизвършител Илиян Смиленов, от " задържане по стража " мярката е променена в парична гаранция от 5 000 лв..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР