21-годишният Ерлинг Холанд е първото име, което изниква в съзнанието

...
21-годишният Ерлинг Холанд е първото име, което изниква в съзнанието
Коментари Харесай

Ерлинг Холанд разкри къде ще продължи кариерата си

21-годишният Ерлинг Холанд е първото име, което изниква в съзнанието на хората, когато се заприказва за ефектен трансфер в някой от топ клубовете из Европа, а през днешния ден той даже разкри накъде се е запътил след Борусия Дортмунд.

Испанското издание AS твърди, че норвежецът е бил предизвикан от локални ентусиасти по време на коледната му почивка на Пиренейския полуостров, с цел да им разкрие част от бъдещите проекти, а той им е дал отговор с простичкото: „ Ще играя тук - в Испания “.

Това свежда вариантите за Холанд до единствените два клуба, които имат ресурса, с цел да привлекат сходен гений - Реал Мадрид и Барселона.

„ Кралския клуб “ безспорно обмисля бъдещето си след Карим Бензема. Французинът може и да играе най-силният си футбол, откогато дойде на „ Сантиаго Бернабеу “, само че фактът, че навърши 34 години през декември значи, че няма да можем да се любуваме на играта му още дълго.

„ Каталунците “ пък може и да са в най-тежката си финансова рецесия в историята, само че след привличането на излиза наяве, че Жоан Лапорта бързо е почнал да ползва магията си, с цел да вкара бюджета на клуба в ред.

Холанд е привързан с „ жълто-черните “ до лятото на 2024 година, което значи, че цената му сигурно няма да предстои на коментар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР