2022 година започва с много надежди и желание за промяна.

...
2022 година започва с много надежди и желание за промяна.
Коментари Харесай

Ретроградните планети през 2022-ра - бъдете предпазливи

2022 година стартира с доста очаквания и предпочитание за смяна. Ето за какво е значимо да планираме и преценяме дейностите си рационално, а за това е значимо да знаем по кое време е ретроградното придвижване на другите планети. Въздействието на ретроградния Меркурий визира сферата на общуването, пътуванията, образованието и комерсиалната активност. Именно в тези области може да зародят компликации и риск от неточности, написа actualno.com.

През 2022 година Меркурий ще бъде назадничав четири пъти:
14 януари – 3 февруари; 10 май – 2 юни; 9 септември – 2 октомври; 29 декември – 18 януари 2023 година.
В тези интервали не се захващайте за нови каузи, не тръгвайте на път. Не е уместно да закупувате нова техника. Най-добре се заемете с поправянето и довършването на остарели задания.

Ретрограден Марс. Марс е дейното мъжко начало. По време на ретроградното му придвижване се покачва риска от физически контузии, възникването на спорове, проблеми и провалянe на огромни планове, кавги с околните. Затова бъдете деликатни и избягвайте възникването на сходни обстановки. През 2022 година Марс ще бъде назадничав от 30 октомври до 12 януари 2023.

Ретроградният Юпитер работи най-силно на хора, които са въвлечени в публичния, обществения и политическия живот. За тях това може да бъде интервал на преосмисляне на виталните полезности. През 2022 година Юпитер ще е назадничав от 28 юли до 23 ноември.

Ретроградна Венера - съгласно астролозите в този интервал може да се чакат промени в три сфери - любовта, парите и творчеството. В живота на мнозина може да се появят спорни страсти, проблеми в любовта и кариерата. Обмисляйте доста деликатно всяка стъпка в тази област. Венера ще продължи ретроградното си придвижване до 29 януари.

Ретрограден Уран - планетата на нововъведенията и неочакваните промени. Той трансформира стандартите. Необмислените действия по време на назадничав Уран мога да разклатят стабилността, както в персоналните, по този начин и в деловите въпроси. През 2022 година Уран ще е назадничав от 1 до 18 януари и от 24 август до 31 декември.

Ретрограден Нептун - планетата на фантазиите, илюзиите и грешките. Когато Нептун е назадничав визиите ви може да преживеят провал, само че единствено тези, които не са съответствали на действителността. През 2022 година той ще е назадничав от 28 юни до 3 декември.

Ретрограден Сатурн - дава отговор за дисциплината, властта и кариерата. Тези процеси може да се забавят по време на ретроградното придвижване на планетата. Тогава не купувайте недвижимо имущество, не подписвайте значими контракти, не регистрирайте компании и не сключвайте брак. През 2022 година Сатурн ще е назадничав от 4 юни до 23 октомври.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР